Meteen naar de inhoud

Lid worden

Mocht je als kraamzorginstelling naar aanleiding van onze website enthousiast zijn geworden en je willen aansluiten dan dien je te voldoen aan een aantal eisen. Deze hebben wij vastgelegd in ons deelnemersreglement, klik hier om deze in te zien. Ons deelnemersreglement is onlosmakelijk verbonden met ons bestuurlijk convenant, deze kun je  hier terugvinden.

Wanneer je als  kraamzorginstelling kan voldoen aan de eisen kun je onderstaand formulier invullen. Zodra wij het formulier ontvangen hebben zullen wij conform het deelnemersreglement de procedure in gang zetten.

 

[contact-form to=’aanmelden@kraamschakel.nl’ subject=’lid worden kraamschakel’][contact-field label=’Naam bedrijf’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Contactpersoon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’telefoonnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Vink aan wat van toepassing is, onze organisatie;’ type=’checkbox-multiple’ options=’is in het bezit van HKZ,is in het bezit van het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat,hanteert de geldende CAO,is aangesloten bij Bo geboortezorg,werkt alleen met bij het KCKZ ingeschreven kraamverzorgende,heeft i.i.g. contracten met CZ Menzis Zilveren Kruis en VGZ,is SBB erkent (indien er opgeleid wordt),werkt conform landelijke protocollen en richtlijnen’/][contact-field label=’Opmerking’ type=’textarea’/][/contact-form]